Diakoniatyö

Diakoniatyössä otetaan ihminen huomioon kokonaisvaltaisesti. Jo seurakunnan alkuaikoina osa työntekijöistä erotettiin huolehtimaan köyhistä, yksinäisistä ja sairaista. Heikoimmista huolehtiminen on seurakunnan tehtävä Jumalan sanan julistamisen rinnalla. Nälkäinen saa leipää, yksinäinen saa seuraa ja ahdistunut  rukousapua.

Diakoniatyö palvelee niitä, jotka tarvitsevat tukea elämän kriiseissä. Diakoniatyö palvelee myös niitä, jotka haluavat auttaa muita ja etsivät paikkaansa vapaaehtoistyössä.

Yhdessä tekemällä voimme auttaa muita. Pomarkun seurakunnan diakoniatyössä toimii iloinen vapaaehtoisten joukko, johon kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Jos tarvitset tukea tai haluat tulla vapaaehtoistoimintaan mukaan , soita diakonille 0503240612