Päiväkerho

Minulla on valoa varpaissa…

Seurakunnan päiväkerhoon kokoontuvat 4-5 vuotiaat lapset. Kerhossa lapset saavat kokea liikkumisen, kädentaitojen, tarinoiden ja itseilmaisun riemuja. Raamatun kertomukset antavat eväitä elämään. Kerho on seurakuntakodilla.

Päiväkerho jatkuu joululoman jälkeen viikolla 2.

                      Anja ja Irene

 

Perhekerho

Yhdessä on hyvä olla, yhdessä voi levähtää…

Perhekerho on aikuisten ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho. Perhekerhossa jaetaan oman fiiliksen mukaan iloja ja suruja. Vertaistukea ja muutenkin hyvää seuraa on siis tarjolla. Tämän lisäksi on kahvit ja mehut sekä hyviä uutisia Taivaan Isän rakkaudesta. Kerho kokoontuu seurakuntakodilla maanantaisin klo 10-12.

                      Irene

 

Pyhäkoulu

Aarrearkku aukeaa…

Pyhäkoulu on lapsen (yli 3v) oma hartaus saarnan aikana kirkon sakastissa joka toinen sunnuntai 28.8.16 alkaen. Lisäksi voi kotiin, kummilapselle tai naapurin mukavalle muksulle tilata Kirjepyhäkoulun. Se on kerran kuussa kotiin ilmestyvä pienen hartauden ja muuta mukavaa puuhaa sisältävä lapsen oma pyhäkoulu. Kirjepyhäkoulu on ilmainen. Lisätietoja ja ilmoittautumisia Irenelle ma-ke klo 8-16.

                      Irene ja Anja

 

Varhaisnuorisotyö

Me ollaan sankareita kaikki…

Varhaisnuorten kerhot kesätauolla.

 

 

Seurakunnan lasten kesäleiri järjestetään Nuortenniemessä Merikarvialla 20.-22.6.2017 7-14 -vuotiaille lapsille( ekaluokan käyneille ja sitä vanhemmille). Tämän vuoden aiheena on Ihmeellinen Jumala. Lisäksi on luvassauintia, pelejä ja leikkejä, kisailuja. Kädentaitojakin harjoitellaan mukavien askartelujen merkeissä. Leirin hinta on 25€ ja sisarilta 20 € kuitenkin maksimissaan 55€/perhe. Ilmoittaudu ihmeessä mukaan 24.5. mennessä täyttämällä ja palauttamalla osallistujakortti kirkkoherranvirastoon Tornitie 1. Virasto on avoinna ma ja ke klo 9-12. Bussikyyti leiripaikkaan ja takaisin Pomarkkuun on järjestetty. Ilmoittautuneille lähetetään kesäkuussa leirikirje, jossa on sitten tarkempia tietoja. Turvallisuussäädösten vuoksi jokaisella erityistä tukea tarvitsevalla lapsella tulee olla oma huoltaja/avustaja mukana leirillä. Huoltaja/avustaja pääsee leirille mukaan ilmaiseksi. LIsätietoja Anjalta 050-3387533

 

Terhokerho

Vaarilla on saari…

Leikki ja kiireetön yhdessä oleminen tekee kaikenikäisille hyvää.

Terhokerho on kaikkien kerho leikin, laulun, tarinoinnin ja askartelun merkeissä.

Kerho on keskiviikkoisin srk-kodilla 17-18.30. Yhteistyössä Mll, SPR ja Srk

  Hilpa, Jaana, Turkka ja Irene

Irene   050 3249873        Anja 0503387533

 

Partio

Meil´on metsässä nuotiopiiri…

Srk toimii partion taustajärjestönä.

Partiossa välitetään ja muutetaan välittäminen käytännön teoiksi. Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat tervettä luottamusta omiin kykyihin. Ryhmässä oppii toisaalta myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista. Lisätietoja Jenni Heikintalo p. 050 5113914

http://sites.google.com/site/pomarkunpolunkavijat/home

Tähän voi kirjoottaa kaikkea mukavaa