Päiväkerho

Minulla on valoa varpaissa…

Seurakunnan päiväkerhoon kokoontuvat 4-5 vuotiaat lapset. Kerhossa lapset saavat kokea liikkumisen, kädentaitojen, tarinoiden ja itseilmaisun riemuja. Raamatun kertomukset antavat eväitä elämään. Kerho on seurakuntakodilla.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen 2012 ja 2013 syntyneille lapsille järjestetään päiväkerhon tiloissa seurakuntakodilla ti 15.8. klo 16-18.00 sekä puhelimitse ti 15.8. klo 10-12.00 Irenelle puh. 050-3249873. Huom! Päiväkodilla hoidossa olevat lapset eivät enää käy päiväkerhossa lapsen päivärytmin rauhoittamisen vuoksi.

                      Anja ja Irene

 

Perhekerho

Yhdessä on hyvä olla, yhdessä voi levähtää…

Perhekerho on aikuisten ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho. Perhekerhossa jaetaan oman fiiliksen mukaan iloja ja suruja. Vertaistukea ja muutenkin hyvää seuraa on siis tarjolla. Tämän lisäksi on kahvit ja mehut sekä hyviä uutisia Taivaan Isän rakkaudesta. Kerho kokoontuu seurakuntakodilla maanantaisin klo 10-12.

                      Irene

 

Pyhäkoulu

Aarrearkku aukeaa…

Pyhäkoulu on lapsen (yli 3v) oma hartaus saarnan aikana kirkon sakastissa joka toinen sunnuntai 28.8.16 alkaen. Lisäksi voi kotiin, kummilapselle tai naapurin mukavalle muksulle tilata Kirjepyhäkoulun. Se on kerran kuussa kotiin ilmestyvä pienen hartauden ja muuta mukavaa puuhaa sisältävä lapsen oma pyhäkoulu. Kirjepyhäkoulu on ilmainen. Lisätietoja ja ilmoittautumisia Irenelle ma-ke klo 8-16.

                      Irene ja Anja

 

Varhaisnuorisotyö

Me ollaan sankareita kaikki…

Sählykerho monitoimihallilla keskiviikkoisin klo 16-17. Ohjaajina Anja, Joni, Niko ja Akseli.  Sähköinen avain tarvitaan. Suojalasit ovat suotavat. Mailoja saa lainaksi ohjaajilta. Tervetuloa mukaan!

 

 

 

Terhokerho

Vaarilla on saari…

Leikki ja kiireetön yhdessä oleminen tekee kaikenikäisille hyvää.

Terhokerho on kaikkien kerho leikin, laulun, tarinoinnin ja askartelun merkeissä.

Kerho on keskiviikkoisin srk-kodilla 17-18.30. Yhteistyössä Mll, SPR ja Srk

  Hilpa, Jaana, Turkka ja Irene

Irene   050 3249873        Anja 0503387533

 

Partio

Meil´on metsässä nuotiopiiri…

Srk toimii partion taustajärjestönä.

Partiossa välitetään ja muutetaan välittäminen käytännön teoiksi. Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat tervettä luottamusta omiin kykyihin. Ryhmässä oppii toisaalta myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista. Lisätietoja Jenni Heikintalo p. 050 5113914

http://sites.google.com/site/pomarkunpolunkavijat/home

Tähän voi kirjoottaa kaikkea mukavaa