Musiikkityöstä

Gospelin iloa ja sykettä

PRO-kuoro on projektiluonteisesti kokoontuva kuoro, joka laulaa hyvällä sykkeellä gospel-musiikkia, bändin kanssa ja ilman. Välillä lauletaan moniäänisesti, joskus yksiäänisesti. Kuoro laulaa mm. seurakunnan omissa Lähde-messuissa. Perinteenä on lähes jokavuotinen, tasokas joulukonsertti. Miehet ja naiset ovat tervetulleita kuoroon, ei pääsykoetta.

Soitto virtaa…

nuorekkaassa River-bändissä. Tavoitteena on antaa nuorille soittajille rohkaisua, kokemuksia yhteissoitosta, hyviä eväitä elämään. Bändi säestää PRO-kuoroa ja muita laulajia sekä musisoi messuissa. Bändiin ovat tervetulleita erilaisten instrumenttien soittajat. Yhteyshenkilönä on Jukka Hietamäki, 0500-688196.

Perinteistä vai ei?

Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 16.30-18 seurakuntakodilla. Kuoro laulaa 3- ja 4-äänisiä lauluja, palvelee usein messuissa ja vierailee vanhainkodilla ja muissa palvelulaitoksissa. Miehet ja naiset ovat tervetulleita, pääsykoetta ei ole.

Iloa lapsille

Kyyhkyskuoro on 6-14 -vuotiaiden oma kuoro. Se harjoittelee projektiluonteisesti pari kertaa ennen esiintymisiä, jotka ovat lähinnä perhekirkoissa. Kuoro laulaa iloisia lauluja Jeesuksesta. Tämä on kaikkien lasten juttu.

Laululukkoja auki

Avoin lauluryhmä on projektiluonteisesti kokoontuva joukko, joka laulaa 1-äänisesti. Yhdessä koetaan laulamisen iloa, opitaan uutta, rohkaistutaan käyttämään omaa ääntä. Kaikki lauluhaluiset ovat tervetulleita.

Toimitusten musiikki

Kanttori keskustelee mielellään myös hautajaisten, häiden ja kastetilaisuuksien musiikista. Otathan rohkeasti yhteyttä.

Konsertit

Vuosittain järjestetään muutama konsertti kirkossa, ulkona ym. Tietoja saa seurakuntatiedoista.

Kaikista lauluryhmistä ja muista musiikkiasioista voi tiedustella lisää: kanttori Hilkka Toikka ( virkavapaalla 12.9.2016-12.2.2017, sijaisena Paula Tuomisto) 050-3398427.