Lastenleiri Nuortenniemessä

to 22.6. kello 09.00 - kello 14.30

Lastenleiri pidetään Merikarvian Nuortenniemessä 20.-22.6. Leirin teema on Ihmeellinen Jumala. Leiri on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille(ekaluokan käyneistä ylöspäin). Lähtö leirille tapahtuu Salen pihasta bussikyydillä klo 9.00 Salen pihalta. Paluu 22.6. klo 14.30 Salen pihalle. Leirin hinta 25€/lapsi, sisarilta 20€ kuitenkin maksimissaan 55€ perhe. Ilmoittautumiskaavakkeita saa kirkkoherran virastosta. Leirille ilmoittauduttava 24.5. mennessä palauttamalla kaavake virastoon/seurakunnan postilaatikkoon, Tornitie 1. Ilmoittautuneille lähetetään kesäkuussa leirikirje, jossa on sitten tarkempia tietoja. Turvallisuussäädösten vuoksi jokaisella erityistä tukea tarvitsevalla lapsella tulee olla oma huoltaja/avustaja mukana leirillä. Huoltaja/avustaja pääsee leirille mukaan ilmaiseksi.

Anja Jalonen
Tornitie 1
29630 Pomarkku

Picnic-konsertti Kirkkomakasiinin maastossa. Teltanliepeet-band, PRO.

Letkeää lähetysgospelia. Salaattikahvilastasta saa purtavaa omien eväiden lisäksi. Sateen sattuessa konsertti pidetään picnicmeiningillä kirkossa.