Kirkkokuoron harjoitus

Seurakuntakoti

Kirkkokuoron harjoitus. Kokoonnumme joka torstai laulamaan, pääasiassa kolmi- ja neliäänisiä lauluja. Laulamme messussa noin kerran kuussa. Tervetuloa mukaan oppimaan uutta. Yhdessä laulaminen tekee hyvää.

Aittamäen kerho

Tervetuloa Aittamäen kerhoon! Kolmen viikon välein Aittamäen kerhohuoneella kokoontuvalla porukalla vietämme yhdessä aikaa, hartaushetken, keskustelemme erilaisista aiheista ja nautimme kahvit.

Laitila-Tuunajärven kerho

Tervetuloa Laitila-Tuunajärven kerhoon! Kolmen viikon välein Laitila-Tuunajärven monitoimitalolla kokoontuvalla porukalla vietämme yhdessä aikaa, hartaushetken, keskustelemme erilaisista aiheista ja nautimme kahvit.
Monitoimitalon osoite on Tuunajärventie 1002.