Nuorten retki Noormarkkuun

Retki Noormarkun kirkkoon, jossa esiintyy Samuli Vettenranta ja Juha Heinonen. Lähtö pappilasta klo 18.30. Paluu n. klo 21.15. Ilmoittaudu Anjalle kyytien sopimisen takia.

Nuortenilta

Nuortsissa mukavaa yhdessäoloa, sanaa ja musiikkia, pelejä, leikkejä ja muuta yhteistä kivaa. Hyvää syötävää nyyttärimeiningillä. Pappilan olkkarissa on paikka juuri sinulle. Tervetuloa mukaan!

Isoskoulutus pappilassa

Isko valmentaa isosen tehtäviin leirellä toimimiseen. Saat iskosta eväitä myös vapaaehtoistyöhön seurakunnassa. Haku leireille keväällä.

Nuortenilta