Lähetystyö

Seurakuntamme tekee lähetystyötä Jeesuksen antaman käskyn mukaisesti (Matt. 28:18-20). Lähetystyö on esillä messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. 

Haluatko sinäkin olla mukana lähetystyössä? Voit olla mukana rukoilemalla lähettiemme työn puolesta ja tukemalla heidän työtään taloudellisesti, sekä osallistumalla vaikkapa lähetysiltoihin tai erilaisiin lähetystempauksiin, joita seurakunnassa järjestetään.

Seurakuntamme lähetyskohteet

 

Hukarin perhe on seurakuntamme uusi nimikkolähettiperhe. Eeva ja Arni Hukari sekä Ester-tytär ovat lähdössä lähetystyöhön Japaniin vuonna 2014. He kertovat itsestään ja työstään näin:

Olemme Arni ja Eeva Hukari. Jumala on kutsunut meidät tavalliset ihmiset epätavalliseen tilanteeseen. Saamme kouluttautua lähetystyöntekijöiksi. Koulutuksen jälkeen vuonna 2014 meidän on määrä lähteä Japaniin.

Japani on taloudellisesti erittäin rikas, mutta hengellisesti köyhä maa. Maassa on tehty lähetystyötä pian jo 500 vuotta, mutta kristittyjä on edelleen vain 0,7% väestöstä. Omin voimin emme saa Japanissa aikaiseksi juuri mitään, mutta voimme aina turvautua Jumalan lupaukseen, että Hän on meidän kanssamme kaikki päivät maailman loppuun asti. (Matt 28:15)

Lue lisää: http://www.hukarit.net/#!home/mainPage

 
Lisäksi Pomarkun seurakunta tukee
Kenian lähetystyötä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Lue lisää: http://sley.fi/lahetystyo/kenia