Kirkkokuoron harjoitus seurakuntakodilla

Kirkkokuoron harjoitukset alkavat. Tervetuloa uudet ja nykyiset laulajat.

Tule mukavaan laulujoukkoon. Harjoittelemme viikoittain ja palvelemme vuorollamme noin kerran kuussa messussa kirkossa. Joskus vierailemme muuallakin. Opit uusia lauluja, saat ystäviä. "Kuorossa laulaminen antaa elämäniloa ja jopa lisää elinikää". Kaikki voivat oppia laulamaan. Tule rohkeasti mukaan.

Kaikille avoin askartelukerho

Tervetuloa Pappilaan viettämään aamupäivää keskustelujen, oleilun, askartelujen ja käsitöiden parissa! Työskentelyn ohessa nautitaan patonkia ja kahvit.

Aittamäen kerho

Tervetuloa Aittamäen kerhoon! Kolmen viikon välein Aittamäen kerhohuoneella kokoontuvalla porukalla vietämme yhdessä aikaa, hartaushetken, keskustelemme erilaisista aiheista ja nautimme kahvit.