Käsityökohtaaminen Pappilassa

ke 25.10. kello 09.00 - kello 12.00

Seurakuntalaiset kokoontuvat yhteen joka keskiviikkoaamu. Tapaamisessa vaihdetaan kuulumisia, nauretaan ja itketäänkin välillä. Askartelemme ja teemme käsitöitä siinä sivussa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Kokoontumisessa tärkeintä on kohtaaminen, mutta on tämä porukka jotain näkyvääkin saanut aikaiseksi. Pääsääntöisesti valmistetut tuotteet myydään diakoniatyön myyjäisissä. Keskiviikkoryhmä on tehnyt mm. nukkeja, rautalankatöitä, huovutustaideteoksia, paanutauluja, neuletöitä jne. Onpa ryhmä sisustanut myös seurakunnan oleskelutiloja. Tarjolla on kahvia ja patonkia. Osallistujien ei tarvitse olla erityisen taiteellisia tai käteviä. Kaikille löytyy tekemistä ja tekemällä oppii.

Kaikille avoin askartelukerho

Tervetuloa Pappilaan viettämään aamupäivää keskustelujen, oleilun, askartelujen ja käsitöiden parissa! Työskentelyn ohessa nautitaan patonkia ja kahvit.