Enkelikirkko

Enkelikirkko kirkossa. Kaikki lapset ovat tervetulleita enkeleiksi. Harjoitukset pidetään ma 18.12. klo 17.30. Ohjelmassa enkelikulkue, hartaus, laulua, lämminmehutarjoilu ja askartelu. Ilmoittaudu 11.12. mennessä Janica Kanervistolle 040-7385983 janica.kanervisto@gmail.com Ilmoittautuminen koskee sekä harjoituksia että enkelikirkkoa. Järj. Mll Pomarkun yhdistys ja Pomarkun srk.

Kaikille avoin askartelukerho

Tervetuloa Pappilaan viettämään aamupäivää keskustelujen, oleilun, askartelujen ja käsitöiden parissa! Työskentelyn ohessa nautitaan patonkia ja kahvit.

Aittamäen kerho

Tervetuloa Aittamäen kerhoon! Kolmen viikon välein Aittamäen kerhohuoneella kokoontuvalla porukalla vietämme yhdessä aikaa, hartaushetken, keskustelemme erilaisista aiheista ja nautimme kahvit.