Avoin ryhmä harjoittelee

Avoin lauluryhmä harjoittelee. Tervetuloa mukaan kaikille lauluhaluisille avoimeen ryhmään. Vaikka et olisi ennen laulanut, tässä joukossa innostut! Laulamme kirkossa, vierailemme vanhainkodissa ym. Hauskaakin meillä on!

Kaikille avoin askartelukerho

Tervetuloa Pappilaan viettämään aamupäivää keskustelujen, oleilun, askartelujen ja käsitöiden parissa! Työskentelyn ohessa nautitaan patonkia ja kahvit.

Aittamäen kerho

Tervetuloa Aittamäen kerhoon! Kolmen viikon välein Aittamäen kerhohuoneella kokoontuvalla porukalla vietämme yhdessä aikaa, hartaushetken, keskustelemme erilaisista aiheista ja nautimme kahvit.